lørdag den 24. august 2013

Svømmer Søhesten væk ?


Min blog bliver forsømt.
Måske er det fordi omdrejningspunktet på Søhesten er det kreative, men lige for tiden er det meget småt med kreativiteter i min tilværelse. Ikke fordi der er noget i vejen, men sådan er det bare ind i mellem.
Måske skyldes min fravær på Søhesten, at jeg "får mit fix" på Instagram. Jeg har læst andre bloggere udtrykke samme form for blog-utroskab.
Måske er det bare en naturlig pause, og snart kommer jeg op på (sø) hesten igen.
Måske er jeg ved at vokse fra Søhesten.
Måske er Søhesten ved at vokse fra mig.
Måske skyldes min forsømmelse af Søhesten alle ovenstående punkter.
Måske er dette indlæg bare nedfældet tankespin, og mit fravær er blot en fase.

Under alle omstændigheder er jeg ikke klar til at slippe Søhesten, så I slipper vist heller ikke. Endnu.

Reima test

Herhjemme er vi rigtig glade for Reima flyverdragter, da vi synes de er af en super god og holdbar kvalitet. Det var med stor glæde, at pigerne hen over sommeren har testet Reima sommer/badetøj.
Edith på 3 har selv valgt, hvad hun skulle teste. Hun valgte "Shorts Tenerife", "Solhat Skagen" og "T-Shirt Miramar". Hun var fuldt ud tilfreds med og stolt af sit sommer outfit. 
Hun var især godt tilfredse med badeshortsene. Dem har hun fået brugt en hel masse, for ikke nok med at man kan bruge dem i badebassinet/på stranden, så fungerer de også perfekt som almindelige shorts.
Slidstyrken er i top. Edith har haft sine shorts på mange gange i sin naturbørnehave. Hun har leget i kul fra et (slukket) bål, i sandkassen, på rutschebane mm. De er blevet vasket mange gange, og de ser stadig ret nye ud. 
Billederne ovenfor er fra en god og ret udmattende tur i Djurs Sommerland.
Lille baby-Esther testede "Badedragt Hietsu". Den blev testet et par gange i vand, men den skulle hurtigt af efterfølgende, for ellers blev hun kold, og de to babytænder i undermunden måtte klapre lidt med den lille tandløse overgumme. De dage solen har bagt var dragten god, som et praktisk, solbeskyttende sommer-baby-outfit. Ikke for varmt og ikke for koldt.
Vores samlede vurdering er præget af stor tilfredshed.
Det gode er, at dette indlæg stadig er højaktuelt for vejrprognoserne tyder på en rigtig god sensommer. 
Ahhhh!

Indlægget her er sponsoreret, men ingen har blandet sig i, hvad jeg skrevet og ment ovenfor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...