torsdag den 21. marts 2013

Ich Liebe - endnu et porcelænsfund

Som jeg skrev her, så har jeg gjort endnu et porcelænsfund, nemlig dette. Det  fineste kaffestel med 10 kopper, underkopper, kagetallerkener, sukkerskål og flødekande.
Synes det er så skønt med hjerterne! Det hedder Scherzer - Bavaria Germany. Ich liebe!

tirsdag den 12. marts 2013

At pimpe et puslebord

Jeg syntes, Lille E's puslebord var ret kedeligt at kigge på, så det blev pimpet med stjerne wall stikkers (fundet på tilbud i en butik med børneudstyr). Nu er det ikke kedeligt længere. 
Billedet viste jeg for længe siden på Insagram (@soehesten), men synes også lige ideen skal deles her.

mandag den 11. marts 2013

Testing testing - Black board fra Nuar

Herhjemme går vi ikke op i, om børnenes legetøj er drengelegetøj eller pigelegetøj. Legetøj er legetøj. Edith har masser af biler, og dem holder hun meget af at lege med, lige såvel som hun holder af at lege med sine dukker. Derfor var det absolut intet problem for os, at der er "Cars" biler på den fine tavle, vi har fået lov til at teste fra Nuar. Tavlen står foreløbigt i et legehjørne i vores stue, og de afdæmpede farver passer mig fint. Jeg må også indrømme, at jeg indimellem har et lidt anstrengt forhold til den lille Hello Kitty, som også præger mange af Nuars produkter, men jeg er godt klar over, at mange små pige knuselsker hende.
Edith er superglad for tavlen og har tegnet ivrigt på den, lige siden vi modtog den. Den glider ikke ikke på gulvet, når hun tegner, og klapper ikke lige pludselig sammen, og så passer den fint til hendes højde.
Hun er en pige, der elsker at bevæge sig, og jeg tror faktisk, at det passer hende rigtig godt at tegne på tavle, så hun kan stå op og bevæge sig, mens hun tegner.
Dermed er tavlen blevet taget rigtig godt modtaget af en aktiv pige.

NUAR® er et nyt børnemøbeldesign firma, som udelukkende bruger øko-tekstiler og børnevenlig maling. Deres møbler er er holdt i skandinavisk stil med douce og dæmpede nuancer, og produkter er dekoreret med enten hello Hello Kitty og motiver fra Cars og kollektionen kan købes I ILVA online og i butikkerne landet over.
Har du lyst, kan du deltage i en konkurrence på FB og vinde et Hello Kitty eller et Cars børneværelse til værdi af ca. 3000.00 Dkk. Vinderes trækkes d. 12. April. 
Deltag her fra computer: https://www.facebook.com/nuarliving/app_422560527825494 
Deltag på dette link, hvis du er på mobilen: http://bit.ly/11GptlP

fredag den 8. marts 2013

DIY - Tegn et mønster #7

Det er meget længe siden, jeg sidst har tegnet, men som jeg forklarede i et af mine seneste indlæg, så er det som om min kreativitet har slumret lidt under min graviditet, men nu er den (altså kreativiteten) ved at vende tilbage, hvilket er fantastisk!
Dette mønster har jeg gået med i hovedet i et godt stykke tid. Nu har jeg forsøgt, om det ville fungere på papir. Det synes jeg selv, det gør. Håber du er enig :-)
Nedenfor har jeg lavet en DIY. De runde billeder viser trin for trin, hvordan man gør. Håber I finder rækkefølgen logisk, ellers sig til.
Mønsteret består af rudeformer, som jeg har tegnet i tilfældig rækkefølge og i tilfældige størrelser ved siden af hinanden, så de er i en klynge. 
Materialer - Papiret har jeg købt i Tiger og filtpennen har jeg købt billigt i et af de store supermarkeder (Føtex eller Kvickly. Husker det ikke helt...). Dermed - billige materialer.

Bonusinfo - De runde billeder er lavet på min telefon ved hjælp af to billedredigerings apps - Først Afterglow og derpå PicFrame.
t

onsdag den 6. marts 2013

Busters Mors Trætte Tove

Blogland er et fantastisk sted!
For efterhånden længe siden kom, der en overraskelse med posten fra denne betænksomme og über dygtige blogger. Sikke en skøn overraskelse fra Laura, som selv for nylig har fået sig den skønneste, lækre, lille babypige. Mere tillykke med hende, Laura.
Dukkebarnet her hedder Trætte Tove, og hun har bragt stor, stor glæde her hos os. Er hun ikke bare skøn? Store E kastede sig straks over hende, og Trætte Tove har sovet maaaange forskellige steder i vores lille hus. Heldigvis har lille E også fået lov til at beundre sin fine dukke. Tove blev vist frem på Instagram, men hun skal da så sandelig også vises frem her på Søhesten, nu når der endelig er kommet ordentlig gang i bloggeriet igen.
Endnu mere tusind tak til dukkeskaberen ;-)

søndag den 3. marts 2013

Forår i luften

 
Den opmærksomme læser har måske bemærket, at dette er fjerde dag i træk, Søhesten poster et indlæg. Fjerde dag! I træk!
Mon mine lidt sløve blogtendenser er på vej retur? Det ku da være rart. Og hyggeligt.
2012 var et dejligt år, men også sådan et år, hvor der skete en masse, der opslugte min opmærksomhed. Der var nogle store opgaver, der skulle skrives, et halvt hus der skulle renoveres, og en uddannelse der skulle afsluttes, men opmærksomheds- og energisluger nr 1 var uden tvivl, den kæmpe dunk jeg slæbte rundt på. Der er stadig en masse babyfedt at klaske rundt med, men energien er ved at komme tilbage. Og vigtigst, kreativiteten er ved at vende tilbage! Der er ikke altid tid til at lave så meget, men krea-tankerne vrimler, og halleluja, hvor er det dejligt!
Vidste I forresten, at Søhesten har eksisteret i over 4 år?! Det er ret mange, hva? Det gik lige op for mig for nylig. Den blev 4 år i slutningen af dec. men der fik vi jo den skønne, dejlige lille E. Mon der er en give away på trapperne. Egentlig ikke, men det kan der da snart komme ;-) Skal bare lige tænke over, hvad der skal gives væk...
Jo, der sker noget med energien, og mon ikke det er fordi, foråret er lige på trapperne? Jeg er så klar! Til grønne blade, blomster og sol.

lørdag den 2. marts 2013

En af de rigtig gode genbrugsture

I disse baby-tider er det ikke meget, jeg kommer ud i verden på egen hånd, men en gang imellem lykkes det dog. For nylig var jeg på "genbrugs turne" og fik et ordentlig loppefix. Ahhhh!
Jeg har vist det frem på Instagram (@soehesten), men det skal da også på min stakkels, forsømte blog.
Jeg fandt de fineste sager:
#1 Det skønneste babytæppe i blå farver.
#2 Kopper + underkopper + kagetallerkener fra Colditz med brunt mønster. 10 stk af hver og sukkerskål og flødekande. Jeg synes, det var det vildeste scoop ever. Kæresten undrer sig dog over, hvorfor jeg ikke har nok i mit Daisy, men der er så meget mænd ikke forstår.
#3 Lis Paludans bog "Hækling". Den er så skøn! Og to hæklede hagesmække til, når Esther bliver stor og madklar.
#4 En ret stor (påske)gul doily.

fredag den 1. marts 2013

Lille E den skønne

Den lille annemone
Hvad var det dog der skete?
Mit vinterfrosne hjertes kvarts
må smeltes ved at se det,
den første dag i marts.
Hvad gennembrød den sorte jord
og gav den med sit sølvblå flor
et stænk af himlens tone?
Den lille anemone,
jeg planted der i fjor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...