torsdag den 28. februar 2013

Jeg sælger ud - Se min BlogBix

Broderibogen er solgt
Jeg  har en masse ting og sager, jeg ikke bruger længere, så derfor sælger jeg ud af dem. Jeg har oprettet en BlogBix. Du finder den foroven lige under blogtitlen. Her finder du også mere info om priser mm.

fredag den 8. februar 2013

Easy peasy strikket regnbue babytæppe opskrift/DIY

De af jer der følger med på min Instagram profil (Soehesten) ved, at jeg i de sidste par uger bla har nørklet med et retstrikket, regnbueinspireret babytæppe til lille Esther. Jeg ville gerne have, at hun skulle have sit eget tæppe. Jeg strikkede i sin tid dette til storesøster Edith. Men må sige at der er sket meget med morens farve- og mønster præferencer siden første babytæppe.
På Insta har jeg lovet en babytæppe DIY, og den kommer her:

Opskrift

Garn:
Jeg har valgt at tæppet skulle være regnbuestribet, om end min egen fortolkning af regnbuefarver. Jeg har brugt Drops Merino Extra Fine, for det er super blødt, slasket og skønt at strikke med.
Jeg har valgt farverne nummer:
08, 13, 17, 19, 21, 25, 28 og 30.
1 nøgle af 50 g af hver farve, ialt 8 nøgler.

Pind: Rundpind 4,5 (god længde rundpund til at holde tæppet).

Fremgangsmåde:
Slå 140 masker op og strik retstrik hele tæppet igennem.
Når du skifter farve, skal du afslutte farve og starte ny farve i den samme side af tæppet, hver gang. Jeg får 18 - 21 retriller pr. garnnøgle.
Når du når til vejs ende og alle nøgler er strikket, lukker du af, dog ikke for stramt.
Slut prut med easy peasy babytæppet.

Mit tæppe målte ca. 70 x 62 cm, da jeg havde strikket det færdigt. Efter en uldvask har jeg valgt at strække det lidt, så nu er det lidt længere og mere slasket på den gode måde. Perfekt til at svøbe om sin baby. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...