fredag den 25. juni 2010

Labre bonderøv



Min kæreste har tøffet rundt i træsko al den tid, jeg har kendt ham, og jeg har altid drillet og hånet det stakkels menneske. Bonderøv!
Det vil sige næsten altid, for se nu, hvad der er blevet af mig! Oh dear!!!
Men jeg synes, de matcher vores vores lille bindingsværkhus så godt, og så er de altså gode, når man skal ud i haven.

Ok, jeg er også en bonderøv.
Hvis der er andre bonderøve derude, så kan de købes HER (kr. 290 inklusiv forsendelse).

JEG ER TILBAGE med Ultra forsinket Give Away trækning



Så er jeg skam tilbage!!
Jeg undskylder på det groveste mit fravær og ikke mindst den voldsomme udsættelse af garn Give Away trækningen. Jeg har været meget sumpe-syg og udsplattet i sofaen. Lægen mener jeg har RS virus (nemlig ja, den babyer helst ikke må få). Jeg har haft feber, snotnæse og så har jeg hostet og hostet og hostet og hostet og hoster stadig! Kort sagt har jeg aldrig hostet så meget før.
Derudover har jeg hostende taget afsked med mine medstuderende, som blev færdige som lærere i denne uge (har fået lov til at vise et par billeder fra deres håndarbejdseksamen her på bloggen).
Jeg kan dog se frem til mindst 1 år mere som studerende. Lidt sørgeligt at skulle undvære mine søde venner, men til gengæld kan jeg se tilbage på en drømmebarsel med kæresten og vingummien (som bliver 9 måneder gammel i dag!).
Jeg har næsten ikke besøgt blogland siden sidst. Er der sket noget spændende??

Nå, men nu til afsløringen af hvem der skal modtage mit garn.
Jeg har allieret mig med Kaj, som jeg plejer.




Vinderen er Mette Thysøe. Tillykke Mette!!!
Send mig din adresse på trinesoegaard@yahoo.dk, os snart bliver du en bunke garn rigere.
Mange tak til I andre venlige sjæle, som ville være med :-)

onsdag den 16. juni 2010

Øv og host host. Give away trækning udsat.

Jeg har influenza...igen!! Jeg hoster, hoster og hoster som en gal.
Hængt karklud ligner jeg! Øv bøv!
Jeg er ultra splattet, så trækningen af min oprydnings-garn-give-away er desværre udsat :-)
Hilsen Søhesten - nu med hosteanfald :-S

Ps. Mon ikke al det hoste-fis giver nogle knaldgode mavemuskler??

torsdag den 10. juni 2010

Søhestens Oprydnings Give Away til de strikkeglade


Snart har jeg 150 faste læsere, og det er skisme mange!! Derfor en give away!
Vi har ryddet op til den helt store guldmedalje, for, som nævnt i det tidligere indlæg, skal vi sælge ud på bagagerumsmarked i Egå på lørdag (Manner, jeg er god til lige at smutte en reklame ind. Heldigvis, kære læsere, stopper det efter weekenden ;-)
Jeg har så meget garn, og min kæreste er virkelig træt af, at det skal fylde halvdelen af vores hus (som om!!), men jeg er selv en skiiiiide god kæreste, så jeg har besluttet at skille mig af med nogle nøgler. En hel del faktisk. Jeg ved ikke, om der findes folk, som er interesseret i at overtage garnet, men nu prøver jeg med en give away. Spørg, hvis I gerne vil vide, hvad I ser på billedet. Mærkaterne til nogle af nøglerne er smidt væk, så jeg kan ikke sige så meget om hvor meget garn, der er, og hvad det består af, men jeg kan da prøve :-)
Hvis du kunne tænke dig at overtage mit aflagte garn (lidt af det kan lugte en smule "vintage-agtig", men det går altså af i vask), så er alt du skal gøre at smide en kommentar på dette indlæg.
Det giver ikke pluspoint, men hvis man har lyst til at linke til indlæget eller melde sig som fast læser, skal jeg SLET IKKE klage ;-)

ÆNDRET: Jeg trækker lod d. 15. juni.

God weekend, når I kommer så langt.

onsdag den 9. juni 2010

Bagagerumsmarked i Egå på Lørdag d. 12.


Jeg er på jagt i hele huset for at finde sager, som skal sælges på lørdag. Vi har ikke meget plads, så nu skal vi skille os af med en masse nips, tøj, bøger, puder, tæpper, køkkenustyr osv. Vi skal ha en bod på et lille, privat bagagerumsmarked på Åvænget i Egå (jeg kaldte det loppemarked i mit tidligere indlæg, men måske er det mere et bagagerumsmarked).
Vi boede på et kollegieværelse i et par år på dette sted. Vores bolig var ikke specielt smuk, og lejligheden var vanvittig lille, men sammenholdet på stedet var fantastisk!! Jeg savner stadig stedet, og de mennesker vi lærte at kende, selvom vi har slået os ned i et hus, vi er meget glade for. Men på lørdag vender vi tilbage for en dag med en masse sager, vi ikke har brug for længere. Det bliver så hyggeligt!! Og nøj, hvor jeg krydser fingre for vejret!!
Hvis du bor i området og har lyst til at kigge forbi, er du naturligvis hjertelig velkommen (lokke lokke;-)!! Det er lørdag fra 10-16 :-)

Blogleg

Jeg er blevet udfordret af søde, dygtige Pif Paf Puf og til denne blogleg.

Morgenens nedtur: At blive vækket lidt for tidligt...som altid.

Morgenens optur: At min kærteste lod mig sove længe. Nan nam...zzzz...

Udenfor mit vindue: Er der desværre gråvejr.

I min vindueskarm: Er jeg ved at tynde ud i mit nips. Lige nu er der en fin Orkide og nogle lysestager.

I fjernsynet kører: Ingenting. Til gengæld kører radioen.

Jeg vil til at høre: P1 (jeg ELSKER P1) og ikke irriterende lokalradio. Min kæreste har slået over på en radiokanal der (efter min mening) spiller rigtig meget rædselsfuldt musik.

Mit tøj: Mala kjole med lommer (altså en voksenkjole ;) og leggins

Weekenden skal gå med: Loppemarked i Egå, hvor vi engang boede. Vi har en bod, hvor vi sælger ud af alt vores skrammel..
Og så weekendhygge med min del af familien.

Dette billede har I aldrig set:


Jeg var på studieophold på Færøerne for et par år siden, og jeg er stadig totalt fortryllet af den Færøske natur. Jeg tog så mange fantastiske billeder. Dette billede er et af mine favoritter.

Jeg giver udfordringen videre til PynteMynte og Mor, Frøken Fiil og Malenes Hverdage. Så håber jeg ikke, at de damer ikke allerede har leget legen.
Ha en fortsat god gråvejrsdag :-)

mandag den 7. juni 2010

Lille sømand


Eller lille søpige, skulle man måske sige. Synes der er noget dejlig maritimt over disse farver :-)
Er begyndt at strikke en Stof og Stil kjole til Vingummien...i str 3 år (vingummibamsen er 8 måneder. Hmmm).
Jeg har strikket på den i over en uge og er ikke kommet særlig langt, så jeg tror det bliver en langtids kjole. Men ok, når jeg har næsten 2½ år til at blive færdig på, så når jeg det nok...
Det kan skisme godt betale sig at købe S&S's "Cotton" garn for det er fisme billigt! Mon ikke jeg snart kommer i gang med et par "Cotton" sideprojekter...

En tur i troperne



For en uges tid siden var vingummien og jeg med mødregruppen i Randers Regnskov. Varmt (!!) men meget fascinerende!! Vingummien blev splattet og sov. Jeg svedte som en lille svin, men syntes det var ret godt alligevel. Især de småbitte aber, søkøerne og så en slange jeg fik lov til at røre ved fangede min opmærksomhed. Billederne er fra min mobilos.

søndag den 6. juni 2010

Vågn op!


...For her kommer jeg - sagde babyen der snart ku kravle!

DIY - Søhestens Serviet Rose

I går var vi til et stort selskab og på tallerkenerne lå der sådan nogle fine roser. Mange af jer har sikkert set dem før, men det har Søhesten altså aldrig. Fik hurtigt udspurgt "rosemageren" og fik en hurtig instruktion. Det er SÅ LET! Easy peasy blev der sagt!
Værsgo' til alle jer, der ikke ved, hvordan man laver sådan en fin serviet rose - et stk tutorial:



Hvert punkt i forklaringen beskriver et billede. Håber I kan regne den ud. Ellers spørg :-)
  1. Du skal bruge en saks og en serviet.
  2. Klip de foldede kanter af servietten (klip dem ikke alt for tynde, for den ene skal bruges som "snor" lidt senere). Nu består servietten af løse blade.
  3. Fold servietten som vist på billedet, lidt som en "vifte"/"lampeskærm".
  4. Find midten af den foldede serviet.
  5. Bind den ene afklippede kant ("snoren") rundt om den foldede serviet. Smid den anden kant ud eller brug den, hvis nr. 1 gik itu ;-)
  6. Nu ligner servietten lidt en butterfly. Det gør ikke noget, hvis det ser lidt småsjusket ud :-)
  7. En serviet består jo af en masse tynde lag papir, disse skilles ad, og du hiver forsigtigt i hvert lag, så det stritter, som på billedet.
  8. Dette gør du ved hver ende af servietten.
  9. Og til sidst har du dig den SMUKKESTE, LABRESTE rose :-)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...