fredag den 30. april 2010

Stjerner


Da vi var på familievisit i sidste weekend, forærede min ultra gavmilde svigerinde os disse smukkesmukke papirstjerner. "De er smadder lette at lave", påstod hun.
Det VIL jeg lære! VIL blev der sagt :-)

Grønt og skønt!!


I sidste weekend var vi på besøg hos noget af kærestens familie.
Til Vingummibamsens navngivning skulle hun ha haft dette fine krus af sine næstennærmest-bedsteforældre (ja lidt indviklet, men sådan er det altså ;), men pottemageren havde ærgerligt nok brækket armen.
Nu fik vi så det smukke krus!!! Grønt og smukt og med en lille, vildbasse malamuthund. Elsker det!!
Det er købt hos en pottemager i Nimtofte på Djursland og hjemmesiden ser I HER.

søndag den 25. april 2010

Strikkehjælp søges!!! Lænkeopslag....



Jeg skal i gang med Wilferts Tøffelcape.
Uh, så fin!!!
Skulle lige til at begynde med den, da jeg meget hurtigt støder på begrebet "lænkeopslag"...??? Hvad hulen er det??? Har googlet og youtubet uden held.
Noget strikkegeni, der kan hjælpe??
Jeg er lidt desperat!

lørdag den 24. april 2010

Ahhhh!


En SKØN dag med oldemors fødselsdag og derefter besøg af farmor og farfar er slut. Vingummien sover sødt. Jeg sumper i blogland, katten spinder og den søde mand i sofaen rasler med nyeste udgave af "Ingeniøren" (geek ;-).
Ahhhhh!!!

Dorthe-kjoler i action


De lidt for store, med dog ok, hjemmestrikkede Dorthe-kjoler var for første gang i brug i dag. Vingummiens oldemor fyldte år, og så aftalte min svigerinde og jeg, at de to piger skulle ha deres kjoler på. De er strikket i str. 2 år, men en lille en af slagsen vil jeg nu mene :-)
Vingummien har den grønne kjole på. Hende og kusinen sidder ved deres grandonkel. Det er lidt ligesom at ha tvillinger på deltid. Ikke tosset - slet ikke tosset!!

fredag den 23. april 2010

Så skønt at det gør ondt


Edith Marie alias Vingummibamsen knap 7 måneder gammel!

onsdag den 21. april 2010

Loppe-guf og strik-nam

¨

Jeg fandt et virkelig fint og dejlig farverigt (elsker farverigt!) hæklet tæppe i en "genner" i byen, hvor mine forældre bor. Vi er så glade for det!!
Jeg er ved at strikke en lilla babyvest, og så har jeg købt garn igen igen igen!!

tirsdag den 20. april 2010

Laaaaangt om længe


Så blev den kjære Dorthekjole nr 2 færdig færdig!! Jeg er meget, meget glad for at være færdig med hende - endelig.

fredag den 16. april 2010

Så er jeg der næsten



Min evigheds-Dorthe er der næsten og bliver forhåbentlig lige så fin som denne. Jeg har virkelig været længe om nr. 2. Det er sidste gang jeg strikker den samme sag to gange i træk. Det er altså lidt for kedeligt...

Bare lige en aften mere og så er den der.

torsdag den 15. april 2010

Spooky kattebillede



Sikke en blogpause jeg lige har taget mig!
Jeg må erkende, at forår ikke egner sig så godt til til sysle med computeren, som vinteren gjorde. Desuden kunne det virke som om, at projekt skær-ned-på-net-forbruget har båret frugt. Jeg benytter computeren meget lidt i disse dage - næsten uden abstinenser!
Desuden overvejer jeg at melde mig fra Facebook og tage afsked med de 200 "venner" jeg har derinde og koncentrere mig om de folk, som rent faktisk er mine rigtige venner. Nu må vi se om jeg kan nænne det...

Min kæreste kom til at lukke vores søde, forsømte kat (som nu er kommet sidst i køen efter familieforøgelsen i September sidste år) inde i vores garage hele eftermiddagen. Lille stakkel! Nu ligger den på sin faste plads i vindueskarmen og samler energi til i nat, hvor den skal ud og tæske alle sine fjender. En af fjenderne er denne hvide kat, som jeg fik skudt et ret spooky aften-billede af.

Jeg næsten færdig med baby kjolen "Dorthe" nr. to. Den har været LÆNGE under vejs. Så nu ksla den bare afsluttes, så jeg kan komme i gang med noget nyt. Jeg trænger til at strikke noget på nogle pinde der er større end nr. 2 eller 3.
Mon ikke næste indlæg bliver en Dorthe fremvisning.

Vi ses snart :-)

søndag den 4. april 2010

Nu kan det være nok! Net-afvænning!



Her i huset er vi to voksne blevet enige om, at vi bruger aaaalt for meget tid på at sidde og sumpe foran vores computere. Når Vingummien er lagt i seng, kan vi begge side og stene foran hver vores b(l)ærbare i laaaang tid. UVANE!!
Hvorfor ser vi ikke en film? Tager et slag kort? Drikker lidt vin og hyggesnakker?
Nu er vi blevet rørende enige om, at vi trænger til en netpause. J må tjekke sin mail, for han har sat noget til salg på dba, som vi meget gerne vil ha solgt. Men bortset fra det, er det totalt nix pille for os begge i 3 dage. Det lyder måske ikke af så lang tid, men det synes jeg, det er. Jeg bruger mindst 45 min foran skærmen hver eneste dag og ofte mere. OP sådan noget vil jeg altså ikke lære min datter, så nu skal forbruget sættes ned!!
Jeg håber ikke jeg den eneste, der er net-afhængig...?

Mens jeg er væk, kan I nyde dette billede af vores kat, Mivsi Sif, som har indtaget en mærkværdig stilling.

Farvel net (og blogland)! Vi ses på torsdag!

lørdag den 3. april 2010

God påske fra Søhesten


Så utroligt hyggeligt med påskefrokoster! Billedet her er fra frokosten i går i mine forældres sommerhus på Djursland. Nam!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...